Eksempler på bruk av legatmidler

(English version below)

DSCN0803

Her er armsykkelen/Here is the arm ergometer.

DSCN0804

Her ser dere pcen jeg fikk kjøpt. Grunnen til at det er 2 skjermer og tastatur, er at jeg av og til trenger assistanse på pc.Det er lettere å jobbe sammen når begge ser samme bilde. Samt at assistenten har et eget tastatur fordi midt er tilrettelagt for meg.Tastatur og joystisk er finansiert av folketrygden (Hjelpemiddelsentralen). Mens alt annet er finansiert via legatpenger.

 

Examples of how to use grant funds

Here is the computer that I bought. The reason why there’s two monitors and keyboards, is that I sometimes need assistance on the computer. Working together is easier when we both can see the same image. The assistant also has her own keyboard, because mine is adapted to my needs. Both my keyboard and joystick are financed by the National Insurance (the Assistive Technology Center), while everything else is financed through grant funds.

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s