God kveld til alle

(English version below)

Hei igjen, alle sammen.

Til min store skrekk oppdaget jeg en del skrivefeil på mitt forrige innlegg, som nå er rettet opp.  Håper det er til å leve med?:)

Jeg vil også rette en takk til alle som hjalp til i forbindelse med feiringen av mine femti år. Takk til alle som kom. takk for alle gaver osv.  Nå er det  bare å gjøre som jeg prediker: forsøke å leve livet så godt jeg kan.

Ser frem til det!

God natt!

 

A good evening to everyone

(This blog post is seven years old. How time flies!)

Hi again, everyone.

To my great dismay, I discovered a few typing mistakes in my previous blog posts, which have now been corrected. I hope that you guys can live with that 😊

I also would like to thank everyone lending a hand with the celebration of my 50th birthday. Thank you all for coming, and thank you for all the gifts. The only thing left to do now is like I always say: Trying to live life as well as I can.

 

I’m looking forward to it!

 

Good night!

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s