Kjøretur til Mo i Rana, påske 2013

(English translation below)

Påsken tilbragde  jeg sammen med mine foreldre og min søster. Bilturen fra Trondheim og opp hit til Ytteren var helt fantastisk. Været viste seg fra sin beste side, mens resten av påsken var det et elendig vær. Vi så mye vakker natur oppover. Takk til assistenten min for en hyggelig tur opp til Helgeland og Ytteren I Mo I Rana. Her får dere noen bilder som jeg tidligere lovet.

IMG_1167

IMG_1168

IMG_1155

Car trip to Mo I Rana, Easter 2013

I spent Easter with my parents and sister. The car trip from Trondheim to Yttern was fantastic. The weather was at it’s best, while being horrible the rest of the time. Nature on the way up North is so beautiful. Thanks to my assistant for a pleasant trip up to Helgeland, and Yttern in Mo I Rana. As promised, here are some pictures for you.

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s