Resymè

(English version below)

Kjære Leser.

Her kommer et innlegg en mandagskveld.

Nå er dere kanskje interessert i å høre hvordan jeg organiserte mitt selskap i forbindelse med mine 50 år? Gjennom hele vinteren sparte jeg penger til bruk i den sommeren  jeg ventet på.

I utgangspunktet hadde jeg tenkt å dra utenlands sommeren 2013.  Da jeg innså at det ikke var realistisk å klare å spare penger nok, bestemte jeg meg for å lage selskap. Først måtte jeg definere hva jeg ville. Så sendte jeg ut en invitasjon 3 mnd før, slik at gjestene fikk god tid til å gi tilbakemelding på om de kom eller ikke.

Takket være fleksible assistenter, familie og venner fikk vi til et hyggelig lag og en trivelig dag. Med god planlegging ble det en aktiv dag: Først hadde vi lunsj i 0 etg. her i blokken(egentlig første). Borettslaget leier ut et lokale til beboerne i blokka. Lokalene har et lite kjøkken, som vi benyttet oss av. Innbydelsen sa at gjestene selv kunne avgjøre hva de ville være med på, så etter lunsjen dro de som ville til Rockheim.  Der ble vi guidet gjennom lokalene.  Det passet alle generasjoner godt 🙂 Til sist, men ikke minst, dro vi som ville til Three Lions.  Der spiste vi pizza og drakk det vi selv ønsket.

Opplegget krevde god planlegging og mye forarbeid. Takket være god hjelp var det mulig å gjennomføre. Lunsjlokalet ble vakkert pyntet dagen før og de andre aktivitetene var plassert utenfor heimen. Man trenger ikke sitte stille selv om man fyller 50.

Nå sikter jeg mot nye mål og utfordringer! 🙂

20130607_161730
På Rockheim / At Rockheim.
DSC_0016
Finpynta bord / A beautifully decorated table.

 

A summary

(This blog post is seven years old. How time flies!)

Dear reader.

Here comes a post this Monday evening.

You might be interested in knowing how I organized my 50th birthday party. I’ve been saving money during the whole winter to use this summer.

In the beginning, I was thinking of traveling abroad during Summer 2013. I decided to throw a party instead when I realized that saving enough money was an unrealistic goal.

Firstly, I had to find out what I wanted to do. Then I sent out the invitations three months in advance, so that the guests had time to RSVP.

Thanks to flexible assistants, family and friends, we were a lovely party and spent a very nice day. The day was eventful, due to good planning: we started with lunch here in the building’s ground floor. The housing cooperative rents out a hall to the building’s residents, with a small kitchen, which we used. The invitation told the guests that they could decide for themselves what they wished to attend, so those in favor left for Rockheim after lunch. We got a guided tour of the place, which was suitable for all generations 😊 And at last but not least; a small gang went to Three Lions, where we ate pizza and had drinks of our own choosing.

The whole arrangement demanded good planning and a lot of preparations. It was made possible thanks to everyone helping. The lunch hall was beautifully decorated the day before, and the other activities happened outside the home. One doesn’t necessarily have to sit still only because one turns 50.

 

Now I’m aiming at new goals and challenges! 🙂

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s