Onsdag 02.10.2013

(English version below)

Kjære leser.

Nå har jeg trent igjen.  Litt smertefullt var det, men håper det gir seg snart. Litt kjedelig at ting tar tid, men sånn er det bare.  Litt senere i dag, eller senere i uka, skal jeg legge ut noen bilder av treningen min. I kveld har jeg også tatt meg en tur ut å nyte det flotte høstværet vi har her i  Trondheim i dag.  Må nyte godværet mens vi har det. Gruer meg til snø og vinter. Det blir vanskelig å komme seg ut med rullestolen da, men hver årstid har sin sjarm, så man må ta det som det kommer! Ha det så lenge. Skal få en assistent til assistere meg med å laste inn bilder, så får dere se dagens treningsøkt 🙂 Hilsen Maiken.

OPPDATERT: Her er bildene jeg lovet tidligere i dag.

IMG10273
Strøm for å reparere strekk i skulderen, trenger nødvendigvis ikke å være behagelig/ Using electricity to repair a stretched shoulder, it doesn’t necessarily need to be comfortable.
IMG10265
Her er heisen jeg falt i. den fungerer bra, men uhell kan jo skje. Til vanlig er den grei å bruke/This is the lift in which I fell. It works well, but accidents can happen. Normally, it’s user-friendly.
IMG10269
Her trener jeg styrke i armene/Training arm strength.
IMG10270
Her bruker jeg slynge for å trene bevegelighet/Using slings to train mobility.

Ha en riktig god ettermiddag.  Husk å se Uten grenser på tv2 klokken 20.00.:)

Wednesday 2nd of October 2013

Dear reader.

I’ve been training again. It was a little painful, but hopefully it’ll go over soon. I hate things taking time a little, but that’s just the way it is. A bit later today, or maybe later this week, I’ll be posting some pictures from my training. Earlier this evening I went out to enjoy the beautiful autumn weather we’re having here in Trondheim today. We have to enjoy it while it lasts. I’m not looking forward to snow and winter. It makes it hard to get around with the wheelchair, but every season has it’s charm, so we just have to make the best of it.

I’ll be in contact soon. I’ll have an assistant give me a hand uploading pictures, so that you can get a glimpse of today’s training session 😊

Sincerely,

Maiken.

UPDATE: The pictures that I promised earlier today are posted in the Norwegian version above.

Have a really good evening. Remember to watch No Limits on Tv2 at 8pm 😊

(Translated by Solveig)

Publisert i meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s