Tirsdag 1.oktober 2013

(English translation below)

Kjære leser.

Ja, i dag har jeg vært på trening.  Etter lang tids venting har jeg gått fra å trene hos fysioterapeut en dag i uken til 2 ganger per uke. Det liker jeg. Målet er å kunne gå noen skritt i en gangbane hos fysioterapeuten sommeren 2014.  Ettersom jeg ved et uhell ramlet i ståheisen da jeg skulle forflytte meg her en kveld, kan det ta tid. Nå driver jeg stort sett med styrketrening på armene, og strømbehandling på høyre skulder. Det er min høyre hånd jeg fungerer best med. Det er den jeg klarer å bruke i det daglige, så jeg føler meg ekstra funksjonshemmet når den ikke lystrer.

For dere som lurer på hva en ståheis er: Det er en personløfter/heis, som personer som ikke klarer å stå ved egen kraft, men som kan stå på bena, kan benytte. En assistent assisterer meg med å flytte heisen fra der jeg er og dit jeg skal når jeg må løftes.

Senere i dag kom det en ny assistent på jobb. Det gikk greit.

Ha en god kveld, alle sammen.

Hilsen Maiken.

Tuesday October 1st 2013

Dear reader.

Yes, I went training today. After a long wait, I went from training once a week at the physical therapist’s to twice a week. I love it. The goal is to walk a few steps at the parallel bars by summer 2014. Since I accidentally fell in the stand-up lift while transferring the other day, I’m guessing this can take a little time. I’m mainly doing arm strength exercises, and E-Stim treatment on my right shoulder. I function best with my right hand, and it’s the one that I use every day, so I feel extra physically disabled when it doesn’t listen.

For those of you wondering what a stand-up lift is: It’s a people lifter/lift, that can be used by people who can not stand on their own, but still can stand on their own legs. When I need a lift, an assistant gives me a hand by moving the lift from where I am to where I’m going.

A new assistant started working after training today, and it went well.

Have a good evening, everyone.

Sincerely,

Maiken.

(Translated by Solveig)

Publisert i meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s