09.10.2013

God onsdag, kjære leser

Er du uten nett i dag, du også? Hele gårsdagen gikk med til å stresse om og med et nett som lå nede. Canal Digital. Du verden, hvor avhengig vi har blitt av sosial medier og teknologi. Kjekt å ha, men når det ligger nede eller strømmen går, hva gjør vi da?

For min egen del må jeg innrømmet at mulighetene er få.   Her hjemme styres livet for det meste via mine assistenter. I tillegg benytter jeg PC  med tilrettelagt tastatur og joystick, for å kunne kommunisere, tilrettelegge og planlegge hverdag og høytid, både med og uten assistanse. Et og annet menneske vil muligens hevde at jeg erstatter pc med sosialt liv? Til dem vil jeg si: Det er heller slik at PC-en min blir brukt til å finne muligheter, gjøre avtaler, og som nå skrive et blogginnlegg og komme med ytringer. I vår tid, er hele samfunnet basert på teknologi, så jeg tror ikke det hadde gått så lang tid før det hadde blitt komplisert i mange deler av livene våre. Vi hadde ikke fått fort tak i hverandre, for å kunne endre avtaler. Banktjenester hadde heller ikke vært tilgjengelig på et blunk. Det hadde heller ikke vært mulig å blogge ut dette til deg i dag, fordi noen har måttet legge det i en konvolutt å poste for meg. Da hadde du muligens måttet ha ventet en uke før du hadde fått vite det!:) og kanskje lengre fordi jeg må ha assistanse for å poste det!

Til deg som fikk en halv melding på Facebook tidligere i dag: Resten kommer når nettet er oppe og går igjen.

Til sist, men ikke minst gjenstår det å se om den tidligere omtale samarbeidspartner, Olav talesyntese, og samarbeidspartner Word retteprogram, klarer å lose meg gjennom teksten å gjøre den leselig for deg. Ønsker deg lykke til med det!

Nå setter jeg min lit til at nettet er oppe, slik at jeg kan kopiere mine ytringer over fra Word til blogg, slik at du kan lese dagens kommentar fra Lovise 63. Om du skulle finne det interessant, kan du godt dele meg videre.

Ønsker ALLE mine lesere en god onsdag.

 

Lovise 63, eller Maiken om du vil.:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s