Mandag 7.10 Lunsj på Tyholttårnet

Publisert 07.10.2013

God mandag, kjære leser.

I dag regner det i Trondheim. I helgen hadde jeg besøk av mine foreldre. Pappa hang opp en hylle som ble malt hvit, så nå er hylla fra Ikea, nøkkelskapet og skoskapet som ble kjøpt på Skeidar, hvitmalt. Sommer og høsthattene mine henger også på veggen i yttergangen. Noen gode bøker står også der. Nå gjelder det bare å få på plass lys der ute, så blir det perfekt. Med tiden kommer det også en puff eller stol dit. Hun som bor her synes faktisk det begynner å bli rett så trivelig i yttergangen. Ikke dumt å ha en far som stikker innom av og til. Han og mamma  ordner litt når de kommer fra Helgeland for å besøke dattera si. Nå er de på vei nordover. Ønsker dere en god tur begge to, og takk for besøket.

 

Lunch på Tyholttårnet.

Etter å ha tatt farvel med mor og far dro jeg til Tyholttårnet for å spise lunch med Mari Løkken Erichsen. Det var trivelig. Hun har jobbet som Borgerstyrte personlige assistent i flere år. I vår ble hun ferdig utdannet adjunkt, og avsluttet derfor sin jobb som assistent hos meg for å jobbe som lærer på heltid. Etter jul flytter hun til Stavanger, hvor både Mari og samboeren har fått jobb. Lykke til begge to.

Takk for en hyggelig lunch, Mari. Vi holder kontakten..

Hvis du ikke bor i Trondheim, men er på besøk, så er det verdt å ta turen opp i Tyholttårnet! 🙂

Hilsen Lovise 63

 

Ps. Håper word retter mye nå da!:)

034 035 037 041 043 IMG10283 IMG10284 IMG10285 IMG10286 IMG10287

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s