Trådløst tastatur + generasjon 1963= ikke sant

(English version below)

Publisert 20.10.2013

God søndag, kjære leser.

Her om dagen stod jeg opp så fort det var mulig, hadde det travelt, skulle levere tekster til et bokmanus, administrere BPA-ordningen min, osv. Glemt var sunnhet og frokosten, nedprioritert. Turen gikk strake vegen til byen, og rengjøring glemte jeg. Noe som er høyst uvanlig hos meg. Ekstremt pertentlig i så måte, det er jeg! 🙂

Måtte ha et nytt tastatur til assistanse, trodde jeg. Mitt trådløse tastatur ved min side, til bruk ved assistansebehov, «døde ut» sånn helt plutselig.  Trodde vi.:) Jeg tok med meg assistent for å handle. Når vi kom fram til Digital Impuls spurte en hyggelig ekspeditør: Hvor er USB-Pinnen?….. Himmel, jeg følte meg skikkelig blondine!  Ja, ja. «Det der har mange gjort før deg,» trøstet den hyggelige ekspeditøren. USB-pinnen for at et trådløst tastatur skal virke, lå hjemme. For å være helt sikker, investerte jeg i et tastatur med ledning, så går trådløst tastatur i stykker, eller USB-pinnen «løper sin vei» en gang til, blir det ingen umiddelbar krise. Sånn kan det gå når man ikke har peiling på PC og total mangel på IT- kunnskap.:)

Lovise 63

1715376-7-1382267142501-n400

Wireless keyboard + the 1963 generation = Not true

Published on the 20th of October 2013

Good Sunday, dear reader.

The other day, I was up as quickly as possible, rushing because I had to turn in chapters for a book manuscript, administrate my user- controlled assistance, and so on. Being healthy and eating breakfast was forgotten, pushed to last place in my mind. The trip went straight into town, and I also forgot to clean up, which is very unusual with me. Gotta admit, I am extremely meticulous!

I thought that I needed a new assistant keyboard. The wireless keyboard beside my own keyboard, which is used by my assistants, suddenly quit on us, or so we thought 😊 I dragged my assistant along to do some shopping. Arriving at Digital Impuls, the nice salesclerk asked: “Where is the flash drive?” Jesus, I really felt like an idiot! Oh well. «Lots of people have done that before you», he comforted. The flash drive needed for the keyboard to work, was at home. To be sure, I invested in a classic keyboard, so that should the wireless one get damaged or the flash drive lost again, there won’t be any immediate crisis. That’s how it goes when you know nothing about computers and totally lack any IT-knowledge 😊

Lovise 63

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s