Julehilsen fra Lovise63

(English version below)

Publisert 10.12.2013

Kjære leser

Håper du har det trivelig i advenstiden din?  Det er en stund siden jeg har blogget nå.  For meg, som for de fleste andre har denne tiden inneholdt noen tradisjoner.  Jeg har sluppet min ‘årskavalkade’ som jeg har sendt ut siden 2003, en tradisjon som har vart i 10 år. Som bildet viser er det en ganske stor produksjon. I år sendte jeg ut i overkant av 100 brev. Heldigvis finnes det mail! De fleste får ‘årskavalkaden’ min på e-post, men noen får deg også på den ‘litt gammeldagse’ måten.  Rett i postkassen.  Andre igjen får ‘kavalkaden’ levert rett i hånda. Mens jeg driver og forbereder utsendelse, lytter jeg og assistenten min til julemusikk og koser oss med advensgotter.  En trivelig tradisjon.

Konsentrert :)
Konsentrert 🙂 /Concentrated 🙂
Signering!
Signering!/Signing!

Mens jeg taster i vei her nå, lytter jeg til Kurt Nielsen og Helene Bøksle ‘Gje meg handa di venn’ fra plata ‘Have yourself a merry little Christmas’.

http://wimp.no/track/4832293

http://youtu.be/mC4rnU8fvFw

Hvert år er det julebord her i borettslaget.  Aktivitøren Synøve og kulturverten Turid arrangerte julebordet. På de fleste julebord er det musikk.  I år var det Geir Nordvik som spilte musikk fra sin egen cd. Det er alltid artig å treffe naboer i hyggelig lag.  Takk for et trivelig lag, alle sammen.

Jeg setter pris på tradisjoner.  Derfor pynter jeg til advent hvert år. Her følger noen bilder.  Tiden som kommer har jeg tenkt å fylle med juleforbredelser og besøk i adventstida.  Håper du også får en hyggelig adventstid og fredelig julefeiring.

IMG10311IMG10314IMG10313

IMG10312

Ved hjelp av mine assistenter har jeg nå pyntet til advent. En av mine assistenter, Gunhild Soli, har også hjulpet meg med å lage en juledekorasjon 🙂

God jul og et godt nyttår til alle mine lesere.

Lovise 63.

A Christmas greeting from Lovise63

Published on the 10th of December 2013

Dear reader

I hope that you had a lovely time during Advent. It’s been a while since I’ve blogged. For me like many others, this period of the year means a few traditions. I released my “summary of the year”, which I’ve been sending out for ten years, since 2003. As the pictures shows, it’s quite the production. This year, I sent out over 100 letters. Luckily, there’s e-mail! Most people receive my «summary of the year” as an e-mail, but some people receive it the “old way”, straight into their mailbox. Other people again, receive my «summary of the year» from hand to hand. While preparing the distribution, my assistant and I are listening to Christmas music and enjoying Advent goodies. A nice tradition.

While typing, I’m listening to Kurt Nielsen and Helene Bøksle’s song ‘Gje meg handa di, venn’ (Give me your hand, friend), from the album ‘Have yourself a merry little Christmas’.

http://wimp.no/track/4832293

Every year, there is a Christmas banquet here at the housing cooperative. It was arranged by the assistant occupational therapist Synøve and the cultural host Turid this year. During most Christmas banquets there is music, and this year, Geir Nordvik played some from his own album. I love meeting neigbours during pleasant get-togethers. Thank you all for a nice event.

I love traditions, so I decorate for Advent every year. In the Norwegian version above are some pictures. I will spend Advent preparing for Christmas and visiting people. I hope that you too will have a pleasant Advent time and a peaceful Christmas celebration.

With a hand from my assistants, I have now decorated for Christmas, as you can see in the pictures above. One of them, Gunhild Soli, also helped me make a decoration 🙂

Merry Christmas and a happy New Year to all my readers.

Lovise 63.

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s