CP-foreningen i Trøndelag: Seniorarbeid

(English version below)

Publisert: 13.10.2014

Hei. 

Nå er det høst igjen. Og da er det på tide å blogge litt! Dere er ikke glemt, men dere vet- det har vært en varm sommer. Deretter kom en aktiv tidlig høst. Nå har roen senket seg litt, og tiden er inne for en aktiv tid mot jul. I disse dager har jeg tatt på meg å finne ut hva som er interessant for voksne med CP, gjennom CP-foreningen i Trøndelag- noe jeg ser frem til.  Men for at vi som forening skal vite hva som passer deg som voksen best, må du som medlem si fra om hva som passer deg.  Jeg har nok noen ideer, men vil høre om dine først! Kom med ideer og bidra gjerne selv.  Desto flere vi er, desto sterkere er vi. Har du en idè og/eller noe du kan bidra med, er det bare å melde seg til tjeneste.

I september var jeg med på noen weekender i foreningens regi.  Jeg må virkelig si at jeg er imponert over innsatsen.  Nå er det opp til oss voksne her i Trøndelag å vise at vi er minst like gode.

Ser frem til å høre fra dere!

Hilsen Lovise 63, eller Maiken om du vil.

IMG0149A

 

The Cerebral Palsy Association in Trøndelag: Senior work

Published on the 13th of October 2014

Hi.

 

It’s autumn again, and time to blog a little! You are not forgotten, but you know – it’s been a warm summer. Then came an active early autumn. It’s calmed down a bit now, and it’s time for some action before Christmas. Nowadays I’ve taken the responsibility, through the Cerebral Palsy Association in Trøndelag, to find out what is interesting for adults with cerebral palsy – which I am looking forward to. But you as a member needs to tell us what is best for you, so that we, as an association, know what suits you adults. I may have a few ideas, but I want to hear yours first! Share ideas, and you’re welcome to contribute as well. The more we are, the stronger we are. Should you have an idea, should there be anything you can contribute with, please volunteer.

In September, I attended a few week ends arranged by the association. I must say that I am impressed by all their efforts. Now, it’s up to us adults here in Trøndelag to show that we are at least just as good.

 

I am looking forward to hearing from you!

 

Sincerely,

Lovise63, or Maiken if you want.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s