God sommer!

(English version below)

 

Publisert 01.07.2014

Kjære leser.

Ja, nå er sommeren her.  Riktignok med variabelt vær, men juli er her og med den er det definitivt sommer.Våren gikk fort for min del.  Jeg er kvitt dørstokkmila og aktiviteten øker. Hadde sett for meg et rolig år i år, men dette året ser ut til å rulle fortere og er mer aktivt enn jeg forutså.  Men sånn skal det helst være. Det er viktig å bruke livet mens man har det. Nyt dagene og sommeren kjære leser.

Jeg oppfordrer deg som har vært,og er,  tilknyttet Trondsletten Habiliteringssenter til å gå inn på Facebooksiden med samme navn. Legg gjerne inn et bilde eller to, kommentèr og del dine opplevelser av stedet med oss.

Nedenfor følger noen bilder fra våren 2014.

God sommer.

Mvh Lovise 63.

IMG00065 IMG00066 IMG00072 IMG00073

Kommentarer fra originalinnlegget:

Victoria Wisløff

«Ønsker deg en super tirsdags kveld!»

 

Have a good summer!

Published on the 1st of July 2014

                                                 

Dear reader.

Yes, summer is here. With changing weather, that is true, but July has arrived, and with it, definitely summer. Spring was over fast for my part. The first, difficult steps out the door have been taken, and activity is increasing. I had imagined a quiet year, but time seems to pass more quickly and more actively than foreseen. But this is the way it should be. It is important to live life while one has it. Enjoy the days and the summer, dear reader.

I encourage everyone who was and is affiliated to Trondsletten Habilitation Centre to take a look at their Facebook page. What about posting a picture or two, commenting and sharing your experiences of the place with us?

 

Above are some pictures taken during the spring of 2014.

Have a good summer.

 

Sincerely, Lovise 63.

 

Comments to the original post:

Victoria Wisløff

«Wishing you an awesome Tuesday evening!»

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s