Advent 2014

(English version below)

Publisert: 02.12.2014

20141130_171727

Kjære leser.

Nå er advent her igjen.  Ett år går fort og vi kan snart se frem til jul og nyttårsfeiring i 2014.  De fleste av oss har vel noen tradisjoner som vi liker å se frem til.  Personlig synes jeg det er fint å holde på en rekke tradisjoner.  En av dem er for meg å sende ut et julebrev til slekt, venner og bekjente.  Hyggelig å kunne sette seg ned og skrive et resymè over året som er på hell.  Er det noen av dere som pleier å få det som ikke har mottatt det i år, må dere gjerne gi tilbakemelding om det.  Teknologi er nå en gang teknologi, og den kan svikte.  Mesteparten av juleposten min blir sendt på mail og lagt ved som fil på chat på Facebook, og jeg klarer derfor ikke ha full oversikt over om alle faste mottakere har fått årskavalkaden min.

Etter at jeg fikk kjøpt mitt eget husvære ble det også viktig for meg å pynte til høytiden.  Jeg legger stor vekt på å skape stemning i heimen.  Derfor spiller jeg julemusikk, mens jeg skriver til deg som leser bloggen min.  I dag legger jeg med bilder fra adventstua mi.  I år var det en av mine assistenter Gunnhild Solli som assisterte meg med å skape adventstemning i heimen.

Ønsker alle mine lesere en riktig god jul og et enda bedre og fremgangsrikt nytt år!

Ta riktig godt vare på deg selv og dine.

Med vennlig hilsen Lovise 63 eller Maiken om du vil.

20141130_171602 20141130_171612 20141130_171736

 

Advent 2014

Published on the 2nd of December 2014

 

Dear reader.

 

Advent is here again. A year flies by, and we can soon look forward to Christmas and New Year’s celebration in 2014. Most of us will have some traditions we look forward to. Personally, I like to hold on to quite a few. For me, one of them is sending a Christmas letter to relatives, friends and acquaintances. It is pleasant to sit down writing a summary of the year that soon will be over.  Please tell me if some of you, who normally receive it, haven’t this year. Technology is what it is, and sometimes it can fail. The biggest part of my Christmas mail is sent as e-mails and attached as a file on Facebook chats, and therefore I do not know exactly if my cavalcade this year has reached all the usual recipients.

It also became important to me to decorate for the holiday after buying my own apartment. I insist upon creating the atmosphere in my home, so I play Christmas music while writing to you who reads my blog. Attached today are some pictures of my advent living room (above). This year, my assistant Gunnhild Solli helped me putting the house in the advent mood.

I wish all my readers a happy Christmas and an even better and successful New Year!

Take good care of yourself and your loved ones.

Sincerely, Lovise63, or Maiken if you want.

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s