Førjulstanker

(English version below)

Publisert 19.12.2014

Julmike

Kjære leser.

Du salige førjulstid!  I dag legger jeg siste post, som skal ut før jul, i postkassen.  Det nærmer seg  jul. Tiden går fort og plutselig er julehøytiden her og nyttår venter bak neste hjørne.  Neste år for meg blir å komme et skritt eller to nærmere et par mål jeg har satt meg.  Må nok bare videreføre, og nå et delmål først, før mitt første synlige mål kan publiseres.  Om noen dager går vi inn i julen og alt som hører til. Det gleder jeg meg til. Håper alle de jeg kjenner og ikke vet hvem er får feire høytiden på den måten de selv ønsker, og er lykkelige med det.  Mitt ønske for det nye året, er at vi alle oppnår de ønsker og mål vi setter oss.

Ønsker alle mine nettvenner og lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

Ta riktig godt vare på deg og dine!

Med hilsen Lovise 63 eller Maiken om du vil.

20141130_171727 20141130_171612

 

Pre-Christmas thoughts

Published on the 19th of December 2014

Dear reader.

Blessed advent! Today I am putting the last outgoing Christmas mail in the mailbox. Christmas is getting closer. Time flies, and suddenly the holiday is upon us with the New Year right around the corner. Next year for me is going to be about getting one or two steps closer to a couple of goals I’ve set myself.

I might have to carry on and reach a part of a goal first, before my first visible goal can be published. In a few days it’s Christmas time, with everything that goes with it. I am really looking forward to that. I hope that everybody I know as well as the people I don’t get to celebrate the holiday the way they like, and are happy with it. My wish for the New Year is that we all reach our wishes and goals.

I wish all my friends on the internet and readers a merry Christmas and a happy New Year!

Take good care of yourself and your loved ones!

Sincerely, Lovise63, or Maiken if you want.

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s