Åpen dag

(English version below)

I 2012 bestemte jeg meg for å prøve noe nytt.  De fleste av oss har travle dager, så jeg bestemte meg  for  at før jul skulle jeg holde en åpen dag.  Jeg lagde en koselig  førjulstevning her hjemme, sendte ut innbydelser og ønsket velkommen til å komme innom hele dagen. Det ble angitt klokkeslett for start og slutt, slik at folk kunne komme og gå når de ville.  Det kom folk hele dagen. Noen takket ja til mat og drikke, mens andre bare stakk innom. Her kommer noen bilder fra dagen . De viser hvordan rommene  i leiligheten ble pyntet.

 

Open day

I decided to try something new in 2012. Most of us are busy on a daily basis, so I decided to hold an open day before Christmas. I created a cozy pre-Christmas atmosphere here at home, sent out invitations and welcomed people to drop by anytime the whole day. Start- and end time were given, so that the visitors could come and go whenever they wished. There were people here the whole day. Some took up on the offer of some food and drink, while others just dropped by. Above are some pictures of this day, showing how the apartment’s different rooms were decorated.

 

(Translated by Solveig)

2 kommentarer om “Åpen dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s