Mai-stua mi

(English version below)

Kjære leser.
God overstått første mai. Noen av oss velger å ta denne dagen rolig, mens andre feirer dagen, og følger tradisjonen med å gå i tog. Gratulerer med overstått uansett.
Hittil i år har jeg brukt mye tid og krefter, både sammen med assistenter og alene, på å skaffe til veie bilder og informasjon og illustrasjoner til informasjon og blogg. Vi har klipt og limt, innhentet tillatelse til å bruke bilder og navn tilpasset tekst og bilder, for å få alt inn i en godt utformet blogg -tilknyttet min nettside lovise 63. Tre havferdige blogger har nå blitt til èn, og har fått navnet Maikens blogg. Alt ligger under et ”tak”.
Marta assistent og jeg var glad for at det eksisterte litt stoff å ta av. Vi tilpasset stoffet så godt vi kunne og ”spritet” det opp med litt bilder, headinger og lenker. Noen av dere vil sikkert kjenne igjen stoffet, mens andre ikke har sett det før. Uansett- nå er side og blogg oppe og går. Jeg har et greit sted å poste under. Nå gjenstår bare resten. Det håper jeg blir interessant å lese. Kom gjerne med innspill- jeg har så vidt begynt med ny blogg og hjemmeside, og blir glad for alle konstruktive tilbakemeldinger og gode idèer. Denne gangen får du et innlegg som handler om vår – og sommerinspirert interiør. Som dere ser, bruker jeg ikke gulvteppe. Dette er fordi teppet ligger i veien for rullestolhjulene mine. I tillegg har jeg hjul på bordene slik at det kan være lettere å flytte på bordet om det skulle være nødvendig.

Hilsen Maiken

 

My May-themed living room

Dear reader. Happy belated 1st of May. Some of us choose to take it easy that day, while others celebrate it and follow the tradition by participating in the parade. Happy belated anyway. Until now this year I’ve spent lots of time and effort, both with my assistants and alone, to get some pictures, information and illustration to inform and blog. We’ve been clipping and pasting, got permission to use photos and names going with text and pictures, to fit everything into a well made blog affiliated to my homepage Lovise63. Three half-finished blogs have now become a single one named Maiken’s blog. Everything is now under one “roof”. My assistant Marta and I were glad to find some material to work with. We adapted it as well as we could, and gave it a bit of pep with a few pictures, headings and links. Some of you might recognize it, while it will be new for others. Anyway, both the homepage and the blog are now up and running. I have a decent place to post. Only the rest remains, which I hope will be interesting to read. You are welcome to throw a few tips my way. I have just started a new blog and homepage, and will appreciate all constructive feedback and good ideas. This time you get a post about spring- and summer inspired interior. As you can see, I use no rug, because it would be in the way of my wheelchair’s wheels. My tables also have wheels to make them easier to move when needed.

 

Sincerely, Maiken

 

(Translated by Solveig)

En kommentar om “Mai-stua mi

  1. Så koslig. Orntlig Mai-stemning med disse fargene du har valgt. Og koslig med blomster 🙂 Ha ei fin uke videre. Vi snakkes plutselig

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s