17.mai

(English version below)

Kjære leser!

Vel overstått 17.mai- og pinsehelg. Håper du har hatt en god feiring.

Etter hvert som årene går blir det vanskeligere og vanskeligere å finne på noe å gjøre på nasjonaldagen.  Ettersom min første avtale for dagen måtte endres, og  stappfulle sentrumsgater ikke er et alternativ for meg, valgte jeg å finne på noe annet.  Sammen med en assistent kokte vi vann til te på termos, tok med matpakke og nybakt sjokoladekake.  Vi kledde oss varmt, satte oss inn i min røde Volkswagen Caravelle, og turen gikk mot Midtsandtangen, et tidligere militært område i Malvik, som naturforvaltningen har tatt over og laget til et til et universelt tilrettelagt turområde. Der er det grei adgang til strandlinje, og gode muligheter til rekreasjon og frilluftsliv.  Har prøvd å gi et inntrykk av dette på bildene.  Området hadde også, etter hva jeg kunne se, en god skatebane for dem som måtte ønske å skate og kose seg.

Senere på dagen dro vi til turstien rundt Stavsjøen,  hvor det også var tilrettelagt for å kunne gå seg en tur i skogen. Flott, spør du meg.

Senere på kvelden dro jeg til en venn, der vi feiret kvelden med sjokoladekake, en god samtale og film.

På tross av at jeg måtte endre planene mine, ble ikke dagen så verst likevel. 🙂

Lovise63, eller Maiken om du vil.

 

The 17th of may

Dear reader!

I spent a happy 17th of may and Pentecost, and I hope you did as well.

As the years passed, it’s been more and more difficult to find something to do during the Constitution Day. As my first appointment for the day had to be changed, and packed streets in the city centre aren’t my thing, I chose to do something else entirely. My assistant and I boiled some water to put on a thermos, brought a packed lunch and fresh chocolate cake. We dressed warmly, sat down into my red Volkswagen Caravelle, and the trip went to Midtsandtangen, a former military base in Malvik now transformed into a universally designed recreation area by the environmental management.

The shoreline is well accessible, and there are good possibilities for recreation and outdoor life. I’ve tried to portray this through my photos. The place had also, as far as I could see, a good course for skateboarding for those who would like to skate and have fun.

Later that day we went to the hiking path around Stavsjøen, where it’s possible to go for a walk in the woods. Nice, if you ask me. Later during the evening I visited a friend, and we celebrated with chocolate cake, a good talk and a movie.

The day wasn’t so bad, even though I had to change my plans.

Lovise 63, or Maiken if you like.

 

(Translated by Solveig)

 

2 kommentarer om “17.mai

  1. Hørtes ut som en perfekt 17. mai :-). I år feiret vi på tradisjonelt vis, men i fjor bar det ut i naturen, med termos, matpakke og fiskestang. Det blir vi å gjøre flere ganger! 🙂

    Mvh Sissel

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s