Ståheis i bil

(English version below)

Kjære leser.

En gang per uke har jeg vanligvis bassengtrening.  I den forbindelse  tar jeg med ståheisen min som  brukes til forflytning.  I lang tid har det vært litt trangt om plassen, når både permobil og heisen skal være med i bilen.   Jeg har derfor prioritert å fjerne ett sete bak. Da blir det lettere å komme inn og ut av bilen uten å måtte flytte heisen hver gang.

Maiken

 

 

Stand lift in the car

Dear reader.

I usually train in the pool once a week, and bring my stand lift used for moving around. The space has been tight for quite some time with the Permobil and the lift coming along in the car. My priority was therefore to remove one of the back seats, so that it gets easier to get in and out of the car without having to move the lift every time.

 

Maiken

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s