Filmsnutt: På Pirbadet

(English version below)

Kjære leser.

Trening er viktig. Det vet vi alle. Derfor trener jeg tre dager i uken. Den ene treningsøkten min  blir lagt til Pirbadet i Trondheim.  Da prøver jeg å bevege meg så mye som mulig, motivasjonen er faktisk at jeg klarer å gå litt på mine to føtter i vannet.  Det er en god opplevelse, men prosessen for å komme seg dit er litt tyngre å ta. Det å måtte vise seg hjelpesløs, bruke ståheis og heises opp og utav en dusjstol, og det å måtte vise sin uperfekte kropp i en badedrakt, er en så stor påkjenning at jeg bruker vanvittig mye viljestyrke for å gjøre det hver uke.

Filmsnutten nedenfor viser i full ærlighet hvordan det meste fungerer i denne prosessen. Det er først når det hele er over at jeg kjenner velværet i kroppen, og forstår virkningen av det jeg har påvirket meg selv til å gjøre.  Assistenten min er der for å assistere meg, slik at jeg får til å gjennomføre mine mål for dagen. Takk til tilfeldig person på Pirbadet som sa seg villig til å filme litt mens vi var i bassenget.

Så her er den ærlige  fremstillingen  av bassengtreningen min, med Michael Jackson.  Sånn er det- This is it. 🙂
Maiken

Her er hele sangen:

 

Film clip: At Pirbadet

Dear reader.

Training is important, we all know this. Therefore, I train three times a week, one of my training sessions happening at Pirbadet in Trondheim. Then I try to move as much as possible, motivated by the fact that I can walk around a bit on my own two feet in the water. It is a great experience, but the process of getting that far is a bit tedious.

Having to show one’s helplessness, using the stand lift and getting up from a shower chair, and having to show one’s imperfect body in a swimsuit is such an effort that it takes me a lot of willpower to go through it all weekly.

The video clip above shows most of this process in all honesty. I feel the wellness in my body only when it’s all over, and understand the effect of what I set my mind to.

My assistant is here to help me so that I reach all my daily goals. A big thank you to the passerby at Pirbadet, who agreed to film a little while we were in the pool.

Above is an honest depiction of my pool training, with Michael Jackson. It is how it is – this is it J

Maiken

You’ll find the whole song above in the Norwegian text as well.

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s