Pstereo

(English version blow)

Tidligere i år tok jeg meg for første gang en tur på musikkfestivalen Pstereo. Jeg hadde hørt om festivalen i mange år, og syntes derfor det var på tide å ta en tur.  Det var mye liv og røre der, og utenom mye god musikk traff jeg masse trivelige folk og litt slekt.

Noen av konsertene jeg fikk med meg var Susanne Sundfør, Emilie Nicholas, Aurora og Marie Denise, men til slutt måtte denne damen på 52 gi seg, og dra hjem å hvile sitt hode. Band of Horses fikk jeg dessverre ikke med meg.     Neste år drar jeg nok også på festival, men tar noen gode pauser mellom slagene, og vandrer litt rundt i byen og pauser.

Film av Terje Trobe fra Pstereo-festivalen 2013

 

Pstereo

I attended the music festival Pstereo for the first time earlier this year. I had heard about it for years, and felt it was time to swing by. It was lively and busy, and apart from listening to good music, I met lots of nice people and a few relatives. Some of the performers I saw on stage were Susanne Sundfør, Emilie Nicholas, Aurora and Marie Denise, but this 52 year old lady finally had to throw in the towel and get back home to rest her head. Unfortunately, I didn’t get to see Band of Horses. I might very well go to the festival next year, but I’ll be taking breaks now and then to wander a bit around town.

Clip of the Pstereo festival 2013 by Terje Trobe

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s