God advent!

(English version below)

Kjære leser.

Julen nærmer seg. Advent er her. Julebordsesongen er her.  Min årlige ”årskavalkade”  i form av et julebrev er sendt ut.

Har også fått tid til noen sosiale aktiviteter. For en uke siden var jeg på julebord i CP-foreningens regi, som var veldig hyggelig. Jeg fikk også med meg en julekonsert i Vår Frues kirke i regi av Byneset Songlag, hvor jeg også traff en del kjente. Før konserten dro jeg med min assistent en tur på Tulla Fischer, der det går greit å komme inn med en kombinert inne-og ute el-stol. Det var et flott vintervær ute; snøen dalte og julelys var tent. Denne uken tok jeg meg en tur innom NHF Trondheims (Norges Handikap Forbund) julemesse, og rakk så vidt  slutten på borettslagets julebord samme kveld. Som vanlig siste onsdag i måneden var jeg også innom litteraturgruppa på Moholt Bibliotek. Så tiden før jul har vært og er aktiv, men det er jo litt av sjarmen 🙂

Huset har en periode sett fullstendig kaotisk ut, men etter å ha ryddet og vasket litt ble stua pyntet til advent.

For første gang skal jeg i år handle julegaver på Internett. Denne helgen skulle siste gave-og  juleklær-innkjøp gjennomføres, men netthandel ble løsningen, da jeg sitter her med bronkitt og feber. Så her lages restepizza fra maten i kjøleskapet, med filmen Eventyr i New York på i bakgrunnen.

Nyt livet alle sammen. Ta vare på folk rundt dere.

God jul og godt nytt år til dere alle!

Hilsen  Maiken

Happy advent!

Dear reader,

Christmas is getting closer. Advent is here. The ”julebord” season is here. My regular “summary of the year” in form of a Christmas letter has been sent out.

I had some time for a few social activities. I was at the CP Association’s julebord a week ago, which was very nice. I also attended a Christmas concert arranged by Byneset Songlag at the Vår Frue Church, where I also met a few acquaintances.

Before the concert, I brought my assistant along to Tulla Fischer, where you can get in just fine with an in- and outdoor electric wheelchair. The winter weather was beautiful outside; it was snowing, and the Christmas lights were lit. This week, I popped by NHF Trondheim’s (the Norwegian Handicap Association in Trondheim) Christmas market, and arrived just in time for the end of the cooperative’s julebord that evening. I also swung by the literature group at Moholt library, like I always do on the last Wednesday of the month. The time before Christmas has been and is active, but that’s just part of the charm.

My apartment looked pretty chaotic for a while, but after some tidying and washing, the living room was decorated for advent.

For the first time ever, I will be buying Christmas presents on the internet. The last of the present and Christmas clothes shopping was supposed to happen this week end, but I’m sitting here with bronchitis and a fever, so internet shopping became the solution. Pizza is being made at the moment with leftover food in the fridge, with the movie Enchanted playing in the background.

Enjoy life, everyone, and take good care of those around you.

Merry Christmas and a happy New Year to you all!

Sincerely,

Maiken.

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s