Sommeren startet med konsert på Skuret.

(English version below)

Tidlig sommeren er her for fullt. Sommer garderoben er tatt frem og det er godt å få pakket bort vintergarderoben for en stund. Leiligheten ryddes og får et lysere og lettere preg. Godt vinteren er over og at sommeren er på god vei.

 

I går var jeg på Skuret på årets første sommerkonsert. Til tross for min etter hvert så lange fartstid her i byen har jeg ikke vært inne på Skuret før i forrige uke.  Det gikk greit å komme inn med rullestol selv om det var stappfullt der i går kveld. Temperaturen var som en god sommerkveld, noe vi som bor i Trøndelag sårt trenger. Unni Wilhelmsen hadde sin fjerde og siste konsert for denne gangen. Artisten hadde både selv ironi, humor og vitset litt om dette og hint. Hun gav oss også et innblikk i opptakene bak hver gang vi møtes, med litt innsidehumor fra hennes tid i programmet.

13152660_10156841403300398_710132832_n
Foto: Linn Moen

Trykk her for å høre sangen «Won`t go near you again»

Sommeren er på god vei, jeg gleder meg!

Lovise 63 eller Maiken om du vil.

 

The summer started with a concert at Skuret

Early summer is here for good. The summer wardrobe has been taken out, and it feels so good to store the winter wardrobe away for a while. The apartment is getting a good tidying and a lighter and more airy character. Winter is finally over and the summer is well on its way.

I was at Skuret yesterday, attending the first summer concert of the year. Despite me living in this city for a good long while, I never visited Skuret before last week. The wheelchair was no issue, although the place was packed yesterday evening. The temperature was that of a pleasant summer evening, something all of us living in Trøndelag sorely need. Unni Wilhelmsen was performing her fourth and last concert for now. This artist had a good dose of self-irony and humor, and joked a little about this and that. She also gave us some insight into the recording of Everytime We Meet, with a bit of inside humor from her time on the show.

 

Click here to listen to the song «Won`t go near you again»

I am so happy that summer is well on its way!

Lovise 63 or Maiken if you want.

 

(Translated by Solveig)

En kommentar om “Sommeren startet med konsert på Skuret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s