«Hverdagsbilder»

(English translation below)

God sensommer, kjære leser.

Jeg fikk en utfordring av en tidligere klassevenninne fra Vårli Videregående skole i Moss (1983 – 1987) om å legge ut et hverdagsbilde i 7 dager.  Av praktiske og motoriske grunner er det vanskelig for meg, så jeg velger derfor å legge ut alt under ett, både på facebook og blogg.  Håper det er greit, Annette?  I de siste to ukene, har det vært Olavsfest her i byen. Jeg har hatt besøk av min søster noen av dagene.  Det er fint å ha utenbysbesøk når det er liv og røre i byen. Begge er vi interessert i historie, så vi ble med på en historisk byvandring med guide med tittelen «Mammon, penger, grådighet, begjær, og makt i middelalderen». Vi var også en tur innom middelaldermarkedet, der var det mye fristende og fin keramikk og overraskende middelaldermusikk.

Vi fikk bl.a. med oss en konsert med Susanne Sundfør og Anneli Drecker.

Senere i uken fikk jeg med meg Karpe Diem og Aurora, og som en overraskelse fikk jeg med meg forestillingen «How like an angel» i Nidarosdomen. Det var fantastisk å være med på.   Det er noe jeg kommer til å huske lenge, og anbefaler flere å få med seg.

I bildekollasjen knyttet til dette innlegget, vil du se litt medisinsk utstyr, noen foto fra Historisk marked, noen konserter, og litt administrasjon og ledelse.  Ikke alle uker er like men noen er sånn som bilder og tekst i dette innlegget viser. Jeg driver også fremdeles med trening i basseng, men får dessverre ikke lastet opp video her.

Ønsker alle mine lesere en flott sensommer og en fin høst. Stappfulle av positive opplevelser.

Lovise63, eller Maiken om du vil.

 

“Everyday pictures”

Happy late sommer, dear reader.

A former classmate of mine from Vårli High School in Moss (1983-1987) challenged me to post an everyday picture for 7 days. This is not easy for me due to practical and motor skill challenges, so I choose to post everything as one on both Facebook and my blog. I hope that this is all right, Annette. The Olavsfestival has been going on for the last two weeks. My sister visited me for a few days, and I love having people over when the city comes to life. We are both interested in history, so we joined a guided historic tour of the city named “Mammon, money, greed, lust and power in the Middle Ages”. We dropped by the medieval market, where we saw some beautiful and very tempting ceramics, and listened to some surprising medieval music.

We also attended a concert with Susanne Sundfør and Anneli Drecker.

Later that week I went to see Karpe Diem and Aurora, and unexpectedly attended the show “How like an angel”  (see the video above in the Norwegian version) in the Nidaros Cathedral, which was a fantastic experience. I will remember this for a long time, and would like to recommend it to others.

In the photo series attached to this post you will get to see some medical equipment, some pictures from the historic market, some concerts, and a bit of administration and management. Not every week is alike, but some are still well illustrated by the photos and text in this post. I am also continuing my training in the pool, but, unfortunately, am unable to put up the video here.

I wish all my readers a happy late summer and a pleasant autumn full of good experiences.

Lovise63, or Maiken if you want.

 

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s