Bassengtrening

Som sagt i forrige innlegg trener jeg jevnt over en gang i uken på Pirbadet.  Her ser dere fremgangen. gøy! Den første videoen ble filmet 13 august 2015, altså for ett år siden. Den nyeste videoen ble lagt ut i dag. Her kommer også noen bilder fra solnedgangen fra min yndlingsplass i leiligheten på verandaen.

Pool training
As said in the previous post, I train once a week in Pirbadet. Here you can see the progress. fun!The first video was filmed August 13, 2015, one year ago. The latest video was posted today . Here comes some pictures from the sunset taken from my porch – my favorite place 🙂

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s