Et assistentrom blir til.Nr 2

Underveis.

  • English version below
5248978122527
Private bilder

Kjære bloggleser og facebook-venn.  I mitt forrige innlegg fortalte jeg litt om starten på mitt nye BPA-vedtak og at det nå er nødvendig med et rom for assistentene mine. Med et endret vedtak kommer også behovet for nye ansatte. Nå er jeg inne i prosessen og i denne uken kom det fem nye personer hit for å skrive kontrakter, noen som faste og andre som tilkallingsassistenter.

Først skal de alle skrive kontrakt, deretter sendes de inn for godkjenning, stempling og skanning.  Etterpå kommer opplæring for at de som ansatte skal føle seg trygge i arbeidet sitt. Leiligheten ble ryddet og vasket, slik at det var god plass til underskriving av avtaler og rom for spørsmål.

15991982_10158032672720557_361443530_o
Privatebilder

Dear blog-reader and facebook friend. In my last post, i did told you about the start of my new BPA- resolution and that its now is necessary with a room for my assistants. With a changed resolution, comes the need for new employees. I am now in the process and this week five persons came here to sign their contracts, some as permanent employees and som as emergency assistants.

First their have to sign the contract, then send them in to be approved, stamped and scanned. Later they will have training, so that they feel safe in their work. The appartment was washed, so that it was enough  space to sign the papers of agreements and room for questions.

Lovise 63 or Maiken if you want

  • translated by Line Lyngstad

.

En kommentar om “Et assistentrom blir til.Nr 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s