Pirbadet

Kjære bloggleser og facebook venn.

God ettermiddag.  Som du vet fra før trener jeg ukentlig.  En av treningsøktene er å bruke bassenget på Pirbadet en gang i uken. Denne uken var ikke behandlingsbassenget ledig. Derfor foregikk ”vanngymmen” min i varmebassenget ute i det åpne arealet med flere basseng. Vannet var godt og varmt.  Det var ikke mulig for meg å gå rundt alene, men jeg kunne likevel gå i vannet ved å holde i hendene til min assistent. Vi fikk litt utfordringer da vi skulle inn og ut av bassenget, fordi det er veldig grunt der vi kjører ned stolen ut i vannet. Noe som ikke er problematisk i behandlingsbassenget.  Men fordelen med bassenget vi brukte denne uken var at i tillegg til at det er et innebygd adskilt boblebad, var det også soner med dyser som hadde en slags ”boblebadfunksjon” i selve bassenget.  For min spastiske kropp med stive muskler var dette helt vidunderlig. Her jeg sitter og skriver har jeg en deilig god, smertefri følelse i kroppen.

Takk Hanna for en god dag i bassenget.

God helg alle sammen! 🙂

Lovise 63 eller Maiken om du vil.

 

Pirbadet

Dear reader and facebook friend.

Good afternoon. As you already know, I work out every week. Once a week I use one of the pools at «Pirbadet». This week the treatment pool was not available, so my «water gymnasics» had to take place in the warm pool in the open area with several swimming pools. The water was nice and warm. It var not possible for me to walk around in the pool alone, but I could still walk in the water by holding on to the hands of my assistant. We had some challenges going in and out of the pool, because the water is very shallow in the spot where we have to drive the wheelchair into the pool. This is not as challenging in the treatment pool. But, the benefit with using this pool was that, in addition to having a built in and sparated hot tub, there were zones with nozzles that provided the same massageing feeling like a hot tub does. For my body, with sore, spastic muscles, this was wonderful. As I am sitting here writing, I have a good, pain free feeling in my body.

Thank you, Hanna, for a great day in the pool.

Have a good weekend!:)

Lovise 63, or Maiken if you want.

Translated by Marie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s