Mat i det nye året

Kjære bloggleser og facebook-venn.

img_20170115_131119

Fra og med den kommende uken skal jeg forsøke noe nytt.  Det er starten på et nytt år så hvorfor ikke starte nå? Jeg har nå fylt opp mat i kjøleskap, fryser og kjøkkenskap i årets første måned. Jeg vil finne ut hvor kreativ jeg klarer å være og hvor lenge jeg kan klare meg uten å handle mat.  Jeg ønsker å finne ut hvor lenge det går an å klare seg på den maten jeg har i huset uten å sulte.  Jeg gleder meg allerede nå til å tømme alt i kjøkkenskap og fryser og bruke opp rester før de blir dårlige. Etterpå vil jeg på nytt fylle skap og skuffer med god og sunn mat og glede meg over det.

Nedenfor ser dere litt av organiseringen jeg har gjort så langt, samt bilde av en flott bukett tulipaner som jeg fikk av en venninne jeg ikke hadde sett på lenge.

img_20170121_173340img_20170121_173136img_20170118_182111

Ønsker alle mine lesere en god uke.  Jeg lover å holde dere oppdatert.

Lovise 63 eller Maiken om du vil.

 

Food in the new year.

Dear reader and facebook friend.

This following week I am going to try somthing new. It is the beginning of a new year, so why not start now? I have filled up my refridgerator, my freezer and my kitchen cabinets with food. I want to figure out how creative I can be and how long I can manage before I have to go grocery shopping again. It will be interesting to see how long I am able to survive with the food I have stocked up, without starving. I am looking forward to emptying out the fridge and the freezer, and useing all left overs, before they go bad. Atfer this I will restock the fridge, freezer and cabinets with great food and feel excited by it.

At the bottom of the Norwegian version you can see the organizing I have done this far, next to a picture of a beautiful bouquet of tulips that I got from a good friend I haven’t seen in a long time.

I hope all my readers will have a good week. I promise to keep you updated.

 

Lovise 63, or Maiken if you want.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s