Mat på nyåret 2 og en god kinofilm.

Kjære bloggleser og facebook venn

I går var jeg på kino, og det ble kinogodt.

16325842_10158098288635557_1143337571_o-1

Jeg så filmen Lion, og det var en veldig fin film. Jeg kjente meg faktisk godt igjen i hans situasjon. Selv om jeg bor i Norge, måtte jeg i barndommen flytte hjemmefra. Filmen omhandlet en gutt fra India, som kom bort fra sin bror, og dermed havnet på barnehjem, og deretter ble adoptert til Australia. Filmen viser hans leting etter sin mor og bror, og at han ikke finner dem igjen. I voksen alder, etter at han er adoptert til Australia, slår han seg ikke til ro med dette, og begynner å lete etter moren sin. Filmen viser mye fra barndommen, og litt fra Australia, men hele historien går ut på å vise hans lengting tilbake til sin mor og å finne sitt opphav. Etter mitt syn var filmen gripende og tåredryppende. Jeg kunne kjenne meg igjen i det å lengte hjem til egen familie, til tross for at alle rundt meg prøvde å gi meg en god tilværelse der jeg var. Jeg anbefaler alle å se filmen. Som nevnt i forrige innlegg, skulle jeg prøve å ikke kjøpe mat før det var tomt i skapene, men da jeg kom på kinoen, måtte jeg liksom bare ha sjokolade og kaffe. Det vil si kinogodt. Så der sprakk intensjonen om å ikke kjøpe mat før det er tomt i skapet. Men det viser seg at det helt klart er billigere å streame filmer, istedenfor å enten bruke egen bil eller taxi, og hvis man da i tillegg til å betale kinobillett, kjøper masse godt, blir det kostende en del penger. Men for all del, filmen er verdt å se, så løp og se den!

Traileren til filmen:

 

Food in the new year 2 and a good movie.

Dear reader and facebook friend.

Yesterday I went to the cinema, and with that I also had some candy. I saw the movie Lion, and it was a very good movie. I felt that I could relate to the main character’s situation. Even though I live in Norway, I had to move away from home when I was a child. The movie is about a boy from India, that got lost from his brother, and ended up at an orphanage, and eventually got adopted by an Australian couple. The movie shows his search for his mother and brother, and that he, as a child, was not able to find them. As an adult, after having grown up in Australia, he still hasn’t come to terms with this, and he begins looking for his mother. We are shown a lot from his childhood, and a bit from Australia, but the whole history is about his longing back to his mother and his roots. In my opinion, this movie was gripping and tear dripping. I could relate to the feeling of longing home, to ones family, in spite of the fact that everyone around me was trying to make my surrounding as good as possible where I was. I can recommend everyone to see this movie. As I mentioned in the last blog post, I was going to try to not buy any more food until my cabinets were emptied, but when I arrived at the cinema, I just had to have a chocolate and some coffee. So, my intention on not buying food before my cabinets are empty, kind of fell trough. It turns out that it definately is cheaper to stream movies, than taking a taxi, and if you in addition to paying for the movie ticket, also but candy at the cinema, it will cost you quite a bit. But, by all means, this movie is definately worth seeing, so run to see it!

Lovise 63, or Maiken if you want

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s