Et assistentrom blir til, nr 3

Et assistentrom blir til 3.

Nå er kjellerboden ryddet.  Vi fikk samlet juleduker, julepynt, og juletre i esker og poser.

Påskepynt, duker og lys fikk også sin plass. Adventpynt og duker likeså.  Kasser ble fylt og merket. Klær for alle årstider likeså.  Gamle studiebøker, samt mye annet lever til Fretex.

Noe måtte bort, men det ble allikevel ikke for mye plass i boden.  Fordelen nå er den at jeg vet hvor alt ligger.  Til uken skal mye makuleres og ryddes.  Permer skal ryddes og arkivers på nytt og assistent rommet skal bli ryddig og fint.  Jeg ser virkelig frem til å få et ryddig og funksjonelt hjem til slutt.  Finner sikkert mye jeg har savnet, men jeg vil sikkert også finne ut hva jeg trenger.

Følg med, følg med.  Du vil helt klart bli oppdatert på opprydning-  og ominnrednings prosessen min.

img_4158

Lovise 63 eller Maiken om du vil.

Now, we have cleared the cellar. We put Christmas cloths, decorations and the Christmas tree in boxes and bags. Also, the easter Decorations and candles also got their place. Likewise, the advent decorations. Boxes were filled and labeled, also with season clothing. I gave many old textbooks and other stuff to charity. So, i needed get rid of a bit of things, but its still not so much space in the booth. But, the advantage now is that I know where everything is.  For the week will much more will be shredded and cleaned. Binders will be cleared and archived again, and assistant room will alsot be neat and nice. I’m really looking forward to getting a neat and functional home eventually. I will probebly find things I’ve missed, but I will certainly also find out what I need. Stay tuned, stay tuned. You will clearly be updated on the cleaning- and redecoration process of mine.

Lovise 63, or Maiken if you want.

Translated by Line Lyngstad

En kommentar om “Et assistentrom blir til, nr 3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s