Stua ferdig ryddet.

Kjære bloggleser og facebook-venn.

Jeg er fremdeles i rydde- og innredningsmodus, og nå er stuen min ferdig ryddet.  Det er ganske inspirerende og moro å se hvor forandret et rom kan bli bare av å rydde, vaske og ommøblere litt.

 

Før omredningen/Before the rearrangement.

Man finner mye dersom man tar en ryddesjau.  Da er det lettere å finne ut hva man kan bruke om igjen, hva som bør kastes og hva som må investeres i.

Her ser dere kaoset under omredningen/Here you can see the chaos during the rearrangement.

Jeg ga bort et gulvteppe og to velbrukte sofaer, så fikk jeg vaskehjelp som gjentjeneste.  Det ble en vinn-vinn situasjon for oss begge. Den nye eieren av mine gamle sofaer fikk møbler for 0 kroner. Vedkommende bisto min assistent og meg med å rydde, flytte og montere ny sofa som jeg fikk av mine foreldre.

Ominnredning 073

Vi har ryddet i hyller og flyttet på bøker. CD-er og DVD-er ble lagt i kurver som jeg fikk av min søster. Alt ble ferdig registrert og skrevet inn på liste. Tidsskrift ble sortert og lagt i system. Heklede brikker og sydde løpere ble strøket og nyvaskede gardiner ble hengt opp, og stuevinduet ble vasket.

Etter omredningen/After the rearrangement.

Litt mer vårlig og lys pynt ble tatt frem.  Et gulvteppe fra kjelleren i blått og grått som passet til sofaen ble lagt på gulvet. Til tross for at jeg bare har brukt inventar jeg hadde fra før bortsett fra sovesofaen, føles stua som ny.  Den har fått et nytt og lysere preg. Det er lettere å finne det man trenger. Det gjør hverdagen lettere for meg og mine assistenter.

Lovise 63 eller Maiken om du vil.

 

Here is the english version 🙂

For pictures, look to the norwegian version above.

 

Done sorting out the living room.

Dear blog reader and facebook friend.

I am still in cleaning- and furnishing mode, and I am done sorting out the living room. It is quite inspirational and fun to see how much a room can change by just tidying, cleaning and rearranging a bit. One finds a lot if one does some tidying. It makes it easier to find out what can be used again, what should be thrown out and what should be invested in.

 

I gave away a rug and two well-used sofas, and got help with the cleaning in return. It was a win-win situation for the both of us.  The new owner of my two old sofas got furniture for 0kr. The person concerned helped my assaistant and me with cleaning, moving, and assembling the new sofa that I got from my parents. We tidied the shelves and moved books. CDs and DVDs were put in baskets that I got from my sister. Everything was registered and written into a list. Magazines were put into boxes. Crocheted doilies and sewn runners were ironed, freshly washed cutrains hung up, and the living room window was washed.

 

Lighter and more vernal decorations were brought out. A blue and grey rug from the basement which fit the sofa was put on the floor. The living room feels like new, even though I only used furnishings I already had – except for the sleeper couch. The room got a new and lighter character. It is easier to find what one needs. It makes everyday life easier for me and my assistants.

 

Lovise63, or Maiken if you want.

 

Translated by Solveig.

 

 

3 kommentarer om “Stua ferdig ryddet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s