Kjøttfri tirsdag.

(English verison below)

Kjære bloggleser og facebook-venn.

I dag har jeg testet ut en ny rett fra Bodils lille blogg. Hun er min kusine på min mors side. På sin blogg legger hun bl.a. ut mange gode oppskrifter. Jeg ville prøve en av hennes vegetarretter. Jeg prøvde å improvisere med det jeg hadde i skapet i helgen, men fant fort ut at noe manglet. I går var jeg innom Rema 1000, der jeg fant de varene jeg trengte for å få til retten slik den skal være. I ettermiddag ble oppskriften testet ut, slik den opprinnelig skulle lages. Den viste seg å være god! Link til oppskriften finner du her (vegetarisk pastasalat): https://bodilslilleblogg.com/2017/05/12/vegetariske-smaretter/ 

img_20170516_181843.jpg

God 17. mai alle sammen og gratulerer med dagen.

Lovise 63, eller Maiken om du vil.

 

Meat-free Tuesday

Dear reader and Facebook friend.

Today, I tried a new dish from Bodil’s little blog. She is my cousin on my mother’s side. Among other things, she posts a lot of tasty recipes on her blog, and I wanted to try one of her vegetarian dishes. This week end I tried improvising with what I had in the fridge, but found out quickly that something was missing. Yesterday I was at Rema 1000, where I found everything needed to make the dish as it was supposed to be. This afternoon we tested the recipe the way it was meant to be originally, and it turned out to be delicious! Here is the link to the recipe (vegetarisk pastasalat/vegetarian pasta salad): https://bodilslilleblogg.com/2017/05/12/vegetariske-smaretter/

A happy 17th of May to all of you, and a happy Constitution Day.

 

Lovise 63, or Maiken if you want.

(Translated by Solveig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s