En liten sensommerhilsen

 

Maiken på Stargatekonsert 2017
På Stargatekonsert under Olavsfestdagene

English version following.

 

Kjære bloggleser og facebook-venn.

Nå er høsten snart her, og sommeren kan vi snart legge bak oss.  Tiden har gått utrolig fort og sommeren har rast av sted, men heldigvis pleier høsten å være ganske fin. Det blir mange nydelige farger, så vi har mye å se frem til.  Jeg holder fortsatt på med arkivering og rydding, men jeg begynner å se enden på det nå.

Etter hvert vil jeg gjøre mye forarbeid mot nye mål.  Det blir spennende å se hva det fører frem til.  Du som leser min blogg og hjemmeside får følge med og se hva som skjer og må til for å nå målene jeg har satt meg. Skrivesperren har absolutt vært tilstede i sommer, men den ser ut til å ha løsnet litt nå.

Ønsker dere alle en flott sensommeruke.

Lovise 63 eller Maiken om  du vil.

 

English version:

The autumn will soon be here, and we can soon put the summer behind us. Time went past incredibly fast, and the summer flew by, but fortunately, the autumn is usually quite beautiful. There will be a lot of incredible colours, so we have much to look forward to. I am still busy with registering and tidying, but I am beginning to see the end of it now.

Little by little I will do some preparations towards new goals. It will be exciting to see what it leads to. You as a reader of my blog and home page will just have to keep up and see what happens and needs to be done to reach the goals I sat myself. The writer’s block has absolutely been felt this summer, but it seems to have loosened up now.

I wish you all an amazing late summer week.

Lovise 63 or Maiken if you like.

(Translated by Solveig)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s