En liten sensommerhilsen 2

sommer maiken17.
Bilde tatt av Lise Mari Løvstrand/Picture taken by Lise Mari Løvstrand.

English version below.

Kjære bloggleser og facebook-venn.

Det slår det meg at sommeren faktisk snart er over for i år. På kveldstid har jeg begynt å tenne lys i stua, fordi det har begynt å bli mørkere ute. I år vet jeg ikke helt hvor sommeren ble av, men vi har en flott årstid i vente. Høsten kan være utrolig vakker. Naturen pleier å ha et vakkert fargespill, og det gleder jeg meg virkelig til.  Noen ser frem til bærsesongen. Andre liker å sylte syltetøy for å kunne forberede maten til høst, vinter og jul, mens andre, deriblant undertegnede, er best på å spise det 🙂

Jeg ønsker alle bærplukkere godt vær og mange flotte naturopplevelse under bærsesongen.

Lovise 63 eller Maiken om du vil.

 

IMG_5544
Bilde tatt av Katinka Marie Island/Picture taken by Katinka Marie Island.

 

Dear blog reader and facebook friend.

It occurs to me that the summer is soon over for this year. I have started putting on the lights in the living room because it has become darker outside. I have no idea where the summer went this year, but we can expect a beautiful season. The autumn can be incredibly beautiful. Nature usually has a wonderful spectrum of colours, which I really am looking forward to. Some look forward to the berry season. Others like cooking jams to prepare food for the autumn, winter and Christmas, while others, like yours truly, are better at eating it 🙂

Lovise63, or Maiken if you like.

 

(Translated by Solveig Viktoria Loy)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s